Αρχική Διεθνή Χωρίς εναλλακτική λύση η Τουρκία: Συντριβή δύο “υπερμαχητικών” Su-35 μέσα σε πύρινη μπάλα – Και παραδοχή ήττας από το Rafale! (βίντεο)

Χωρίς εναλλακτική λύση η Τουρκία: Συντριβή δύο “υπερμαχητικών” Su-35 μέσα σε πύρινη μπάλα – Και παραδοχή ήττας από το Rafale! (βίντεο)

από an
Καταδίωκε βομβαρδιστικό B-52 το Su-35;

Χωρίς αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε αεροσκάφη 4 ++ γενιάς μένει η τουρκική Αεροπορία απέναντι στα ελληνικά Rafale.

Μέσα σε 24 ώρες έχουν συντριβεί δύο μαχητικά Su-35 ενώ ρωσικά ΜΜΕ παραδέχονται την ήττα τους στην αερομαχία που διεξήχθη με τα Rafale της Αιγύπτου.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως η συντριβή των δύο μαχητικών Su-35, το ένα ανήκε στην Αεροπορία της Κίνας, οφείλεται σε πρόβλημα κινητήρα.

Στην ρωσο-τουρκική συμφωνία τα Su-35 προορίζονται προς αντικατάσταση των τουρκικών F-16 όποτε το επιλέξει ο Ερντογάν. Η διπλή συντριβή δείχνει πως οι Ρώσοι δεν έχουν επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα του κινητήρα κάτι που δημιουργεί μείζον πρόβλημα και για την τουρκική Αεροπορία.
Συντριβή ρωσικού Su-35 στην Άπω Ανατολή

Ρωσικό μαχητικό Su-35 συνετρίβη στη ρωσική Άπω Ανατολή. Ο χειριστής διασώθηκε χρησιμοποιώντας το εκτινασσόμενο κάθισμα. Το μαχητικό συνετρίβη στη θάλασσα του Οχότσκ.

Σύμφωνα με επίσημη ρωσική ανακοίνωση το μαχητικό παρουσίασε αστοχία κινητήρων. Το αεροσκάφος προωθούν δύο κινητήρες AL-117S με ακροφύσια ελέγχου ώσης που του προσδίδει, πάντα σύμφωνα με τους Ρώσους “υπέρ-ευελιξία”.

“Στις 31 Ιουλίου, στην περιοχή Khabarovsk συνετρίβη Su-35 μετά από αστοχία κινητήρα. Το αεροσκάφος κατέπεσε στην θάλασσα του Οχότσκ.

Ο πιλότος χρησιμοποίησε το εκτινασσόμενο κάθισμα και σώθηκε” αναφέρει η ανακοίνωση της ρωσικής Αεροπορίας.

Ρωσικά ΜΜΕ τονίζουν πως το Su-35 έπιασε φωτιά 20 λεπτά μετά την απογείωση του από την αεροπορική βάση Dzemgi.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Smirnykh. Αυτό εξηγεί γιατί το Su-35 που είναι δικινητήριο μαχητικό δεν μπόρεσε να προσγειωθεί με τον έναν κινητήρα του.
Καταδίωκε αμερικανικό βομβαρδιστικό B-52;

Aλλες ρωσικές πηγές αναφέρουν πως η συντριβή του ρωσικού μαχητικού Su-35 συνέβη κατά την διάρκεια καταδίωξης αμερικανικού βομβαρδιστικού B-52.

“Το Su-35 είχε απογειωθεί για να ελέγξει τις κινήσεις ενός αμερικανικού στρατηγικού βομβαρδιστικού B-52 το οποίο πετούσε δίπλα στα ρωσικά σύνορα στην Άπω Ανατολή”

Το αμερικανικό βομβαρδιστικό απογειώθηκε από αεροπορική βάση στο Guam”αναφέρεται χαρακτηριστικά. Οι ρωσικές Αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία αυτή.
Συντριβή κινεζικού Su-35

Τα δυσάρεστα νέα για τους Ρώσους δεν σταματούν εδώ. Λίγες ώρες αργότερα συνετρίβη ακόμη ένα Su-35 της PLA. Η συντριβή έγινε στο προάστιο Guangdong.

Το Su-35 τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του πιλότου.

Αναλυτές τονίζουν πως αυτές οι συντριβές θα πλήξουν ανεπανόρθωτα την φήμη και το γόητρο του ρωσικού μαχητικού.

Δείτε το βίντεο από την Κίνα
Τα Rafale απενεργοποίησαν το ραντάρ των Su-35”

 

Tαυτόχρονα, ρωσικά ΜΜΕ παραδέχονται την ήττα των Su-35 από το Rafale στην ενδο-αιγυπτιακή αερομαχία. Μπορείτε να δείτε το δημοσίευμα πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Τα ρωσικά ΜΜΕ τονίζουν πως “το ρωσικό Su-35 έχασε σε εναέρια μάχη για πρώτη φορά.

Το ραντάρ των Su-35 απενεργοποιήθηκε καθώς δέχτηκε ισχυρό ηλεκτρονικό πόλεμο.

Το γαλλικό Spectra κατάφερε να θέσει εκτός λειτουργίας την κεραία του ρωσικού συστήματος Ιrbis.

Το αποτέλεσμα ήταν το Su-35 να χάσει την αερομαχία από το Rafale παρά το γεγονός πως είναι “υπερ-ευέλικτο” αεροσκάφος.

Για πρώτη φορά αμφισβητείται το “άτρωτο” μαχητικό Su-35 το οποίο έχασε ενώ ήταν σε φάση επίθεσης.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα του”.

Οι Ρώσοι σημειώνουν εξοργισμένοι πως το συμβάν της ήττας του Su-35 από το Rafale αναπαράχθηκε και από τα ΜΜΕ της Πολωνίας…

warnews247.gr

 

 
  

Σχετικά Άρθρα