Αρχική Πολιτική Αυτοψία Καραμανλή με τον γραμματέα Υποδομών στα καμένα (εικόνες)

Αυτοψία Καραμανλή με τον γραμματέα Υποδομών στα καμένα (εικόνες)

από an

Επίσκεψη στη πληγείσα περιοχή της Βαρυμπόμπης έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής μαζί με τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

 

Ήδη από την πρώτη στιγμή τα κλιμάκια και οι μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών κάνουν ελέγχους στα ακίνητα που χτυπήθηκαν από τις φωτιές ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες αποζημίωσης.

Μάλιστα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο Γιώργος Καραγιάννης έκαναν στάση και στο συντονιστικό κέντρο των μηχανικών του υπουργείου που έχει στηθεί στην πλατεία της Βαρυμπόμπης ενώ επισκέφθηκαν και καμένα σπίτια όπου πραγματοποιούνταν έλεγχοι.

Μάλιστα σε ανάρτηση του facebook ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει:

«Επισκέφτηκα σήμερα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη τη Βαρυμπόμπη όπου συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τα ειδικά κλιμάκια του Υπουργείου μας.

Οι εικόνες που αντικρίσαμε μας προκαλούν οδύνη.

Όμως όλοι μαζί, η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς, θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών. Και για αυτό θέλω δημόσια – όπως το έκανα και κατ´ ιδίαν- να τους ευχαριστήσω.

Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος».

 
  

Σχετικά Άρθρα