Αρχική Πολιτική Στη Deloitte η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου

Στη Deloitte η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου

από an

Τις εγκαταστάσεις, που στεγάζεται το Deloitte Alexander Competence Center στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Εκεί την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του πρότυπου κέντρου τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και καινοτομίας στις νέες τεχνολογίες της Deloitte Βασίλης Καφάτος.

Η κ. Αντωνίου ενημερώθηκε για το όραμα, την αποστολή και το μοντέλο λειτουργίας του κέντρου, που λειτουργεί από το 2018 στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και ειδικά της Θεσσαλονίκης και συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.

Στόχος της εταιρείας είναι να επενδύσει και να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων σε τεχνολογίες αιχμής και να μειώσει το φαινόμενο της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού στην Ελλάδα (brain drain).

Η Deloitte, σήμερα απασχολεί περισσοτέρους από 500 ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ο αριθμός των στελεχών αναμένεται να διπλασιαστεί.

Όπως δήλωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου :

«Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε επενδύσεις, που συμβάλλουν στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής σε έναν κόμβο γνώσης και καινοτομίας, ικανό να συνεισφέρει στη διαφοροποίηση του μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας.»

 
  

Σχετικά Άρθρα