Αρχική Πολιτική «Καταδρομικός εμβολιασμός»: Ζητούν από τους δήμους να στείλουν λίστα μη εμβολιασμένων σε 48 ώρες!

«Καταδρομικός εμβολιασμός»: Ζητούν από τους δήμους να στείλουν λίστα μη εμβολιασμένων σε 48 ώρες!

από an

Πράξη πριν την ανακοινώσει έκανε τη θεωρία «το μπαλάκι στους δήμους για τους εμβολιασμούς», η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, δύο ημέρες πριν τις σχετικές ανακοινώσεις Κικίλια στην Κρήτη με τις οποίες «με εντολή Μητσοτάκη», όπως είπε για να αποσείσει την… μισή ευθύνη από πάνω του, «να φτιάξουν τις λίστες τους με τους συμπολίτες μας που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί», η 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, ζητούσε ήδη από τους δήμους της περιοχής να στείλουν τις σχετικές λίστες και, μάλιστα, σε ένα 48ωρο για να προχωρήσει σε «καταδρομικό εμβολιασμό»!!!!

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου με επιστολή της προς τους δημάρχους ανέφερε τα εξής:

Αξιότιμοι  κ. Δήμαρχοι

Σας ενημερώνουμε  ότι  στο πλαίσιο της  προσπάθειας του Υπουργείου Υγείας  για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν και δεν έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν ακόμα  και με ανώτερο στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής  κάλυψης του πληθυσμού  υπάρχει σχεδιασμός σε εξέλιξη για καταδρομικό εμβολιασμό συγκεκριμένων γεωγραφικών  περιοχών και αριθμού ατόμων με το εμβόλιο PFIZER.

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/quot-katadromikos-emvoliasmos-quot-zitoyn-apo-toys-dimoys-na-steiloyn-lista-mi-emvoliasmenon-se-48-ores/

 

 

 

 
  

Σχετικά Άρθρα