Αρχική Τοπικά Εβδομαδιαία Ανασκόπηση εργασιών στον Δήμο Σιντικής

Εβδομαδιαία Ανασκόπηση εργασιών στον Δήμο Σιντικής

από an

Για ακόμη μία εβδομάδα, ολόκληρος ο οργανισμός του Δημοτικής Αρχής βρέθηκε στις επάλξεις, καθώς ικανοποίησε άμεσα τις ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Από την μια άκρη στην άλλη του Δήμου βρέθηκαν καθημερινά τα βαρέα χωματουργικά μηχανήματα με τους εργάτες και τους εντεταλμένους Αντιδημάρχους, όντας στην πρώτη γραμμή της μάχης για την επίλυση των προβλημάτων.

Από την Ανατολή και τον καλλωπισμό της πλατείας μέχρι το Αχλαδοχώρι που υποδέχτηκαν την εορτή του Προφήτη Ηλία, το εργατικό δυναμικό έδωσε το παρών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με σύνθημα, «Κανένα χωριό δεν υποτιμάται» πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακούφισης και ωραιοποίησης μικρών οικισμών, όπως το Μοναστηράκι και το Ομαλό.

Η σημαντική συνεισφορά των ηλεκτρολόγων έλυσε το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού στα Κάτω Πορόια  και την Οδηγήτρια που αναμένει να φορέσει τα γιορτινά της ενόψει του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονος.Με το γκρέιντερ να επιτυγχάνει την διάνοιξη δρόμων σε αγροτικές οδοποιίες του Ακριτοχωρίου και της Δ.Ε Πετριτσίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόληψη πυρκαγιών μέσω των αντιπυρικών  ζωνών, το αποτέλεσμα αναντίρρητα ικανοποιεί.

Η διενέργεια εργασιών στον δρόμο προς στα κοιμητήρια της Κερκίνης εκπληρώθηκε μετά από δεκαετίες έπειτα από την δίκαιη απαίτηση των κατοίκων της. Η τσιμεντόστρωση 300 μέτρων που οδηγεί στα εν λόγο μνήματα αποτέλεσε κομβική υποχρέωση που είχαν οι τοπικοί φορείς, με αυτήν εν τέλει να περατώνεται με την συμβολή και του Πυροσβεστικού σώματος.Επιπροσθέτως, σε απόλυτη ετοιμότητα βρέθηκε το επιτελείο της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σιντικής (ΔΕΥΑΣΙ) καθώς αντιμετώπισε ποίκιλες βλάβες σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου καθ’ όλο τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από τις ασφαλτοστρώσεις στο Σιδηρόκαστρο και τις εργασίες στο Χαρωπό μέχρι την επίλυση χρόνιου αποχετευτικού προβλήματος στα Άνω Πορόια με την τοποθέτηση νέου αγωγού.Την επόμενη εβδομάδα εξίσου το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, εντούτοις σύσσωμα τα συνεργεία και οι επικεφαλής αυτών, είναι έτοιμοι ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού να πράξουν τα καθέκαστα βάση των αναγκών των πολιτών.

 
  

Σχετικά Άρθρα