Αρχική Ψυχαγωγία «Δείπνο με φίλους» στον Δήμο Σιντικής

«Δείπνο με φίλους» στον Δήμο Σιντικής

από an

Ένα διακεκριμένο και άκρως ενδιαφέρον θεατρικό έργο θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι του Δήμου Σιντικής το ερχόμενο διάστημα. Μια δραματο-κομεντί παράσταση γραμμένη από τον πολυβραβευμένο Αμερικάνο συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις για τα ¨καλά και τα δεινά του γάμου¨ που άφησε υψηλές κριτικές έρχεται σε έξι(6) χωριά της περιοχής μας.

«Δείπνο με φίλους» όπως είναι ο τίτλος της παράστασης που έλαβε το Βραβείο Πούλιτζερ 2000 όντας  η καλύτερη θεατρική κωμωδία της χρονιάς, ενώ έχει ξεχωρίσει επίσης κερδίζοντας το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.Το σενάριο του καταπιάνεται με καθημερινά κοινά θέματα, όπως ο γάμος η οικογένεια, η κρίση της μέσης ηλικίας και άλλα υπαρξιακά προβλήματα της εν γένει συμβίωσης των ανθρώπων.

Μια παράσταση παραγωγής ΔΗΠΕΘΕ, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και σε  συνεργασία του Δήμου Σιντικής και την ΑΠΟΔΡΑΣΙ, όπου η περιοδεία της θα έχει απαρχή τα Άνω Πορόϊα   στις 06/08 ενώ η τελευταία παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 23/09 στο Βαμβακόφυτο. Αναλυτικά παρακάτω, οι ημερομηνίες και οι τόποι προβολής με την είσοδο να είναι ελεύθερη είναι οι εξής:

 

  • Άνω Πορόϊα 06/08 (Ημέρα Παρασκευή)
  • Προμαχώνας 10/08 (Ημέρα Τρίτη)
  • Αχλαδοχώρι 09/09 (Ημέρα Πέμπτη)
  • Γόνιμο 12/09 (Ημέρα Κυριακή)
  • Καστανούσσα 14/09 (Ημέρα Τρίτη)
  • Βαμβακόφυτο 23/09 (Ημέρα Πέμπτη)

Συντελεστές της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Καλλιόπη Ευαγγελίδου

Απόδοση: Γρηγόρης Βαλτινός, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Χρυσάφη

Ερμηνεύουν

Καλλιόπη Ευαγγελίδου, Δημήτρης Κουστολίδης, Αστερόπη Χαριτίδου, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος Οι πολιτιστικές διαδρομές σε κάθε άκρη του  του Δήμου Σιντικής συνεχίζονται. Σας περιμένουμε να τις απολαύσετε!

 
  

Σχετικά Άρθρα