Αρχική Ιατρικά Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ : Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Ιουνίου

Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ : Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 13 Ιουνίου

από an

 Υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,   στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2021, που στις 14 Ιουνίου συμπίπτει με την επέτειο της κατάκτησης του Χρυσού Eurobasket 1987 από την

Ελληνική Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, η Lions Basketball Academy του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και η εταιρία «Γατίδης Fresh» που αποτελεί τον βασικό υποστηρικτή από την ίδρυσή της, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και με την υποστήριξη του Συνδέσμου φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ «Οι Πελαργοί», θα πραγματοποιήσουν μεγάλη «Εθελοντική Αιμοδοσία» την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρες 09:00-13.00 στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του Διοικητηρίου Σερρών (Κ. Καραμανλή 36)

Τόσο η εταιρία Γατίδης Fresh, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και η πρότυπη Ακαδημία Μπάσκετ του Πανσερραϊκού, αμφότεροι ως ενεργά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας, αισθάνονται καθήκον τη στήριξη του Νοσοκομείου μας και επιτακτική ανάγκη την ανταπόκριση των πολιτών, στις αυξημένες ανάγκες του σε αίμα, ιδιαιτέρως εν μέσω της πανδημίας από τον θανατηφόρο ιό SARSCOVID-19.
Με αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης λοιπόν, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την προσεχή Κυριακή 13 Ιουνίου, σε έναν ασφαλή και εύκολα προσβάσιμο χώρο, προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας αίμα, το πολυτιμότερο δώρο της ζωής!
Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών, όπως προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
• Πληροφορίες – ραντεβού:
→ LionsBasketballAcademy: Μιχαηλίδου Κική (6949 442907)
→ΓατίδηςFresh:2321 066356(εσωτερικός κωδικός 2020)
→Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Σερρών: 23210 94643
 
  

Σχετικά Άρθρα