Αρχική Πολιτική Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

από an

Ο Δήμος Ηράκλειας, διά του Δημάρχου του κ. Γεώργιου Κουτσάκη, οφείλει να ενημερώσει τους δημότες του για τα αποτελέσματα των επανειλημμένων επαφών και συσκέψεων, με τους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Στέλιο Πέτσα και Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στις 25 Μαϊου 2021 με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών πέτυχε, έναντι δικαιούμενων επιχορηγήσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, να επιχορηγηθεί με το ποσό των 323.451,00 ευρώ προκειμένου να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ενώ μόλις χθες 14 Ιουνίου 2021 το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα, προέβη στην επιχορήγηση του ποσού των 1.788.969,27 ευρώ για την αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της ΔΕΥΑ Ηράκλειας.

Τόσο ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας κ. Δημήτριος Τζήκας ευχαριστούν τους κ.κ. Υπουργούς Κωνσταντίνο Καραμανλή, Υπουργό Μεταφορών και Στυλιανό Πέτσα Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για την αμέριστη υποστήριξη.

 
  

Σχετικά Άρθρα