Αρχική Πολιτική Μήνυμα του Δημάρχου Σιντικής επί της παραίτησης του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Σ.

Μήνυμα του Δημάρχου Σιντικής επί της παραίτησης του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Σ.

από an

Με πολύ μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την παραίτηση του Χρήστου Μέγκλα από την θέση του Προέδρου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών. Με το όραμά του, για αναπτυξιακή πολιτική σε όλο τον Νομό μας, με τις ατέρμονες και άοκνες  προσπάθειές του εδώ και 10 χρόνια, κατάφερε να πάει τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά! Κατάφερε να το υλοποιήσει με την επίτευξη υψηλών στόχων, που είχε θέσει εξ αρχής της θητείας του!

Ένας από αυτούς τους στόχους ήταν και η διοργάνωση της SEREXPO, που αποτελεί σημείο σταθμό για τις δραστηριότητες του Ε.Β.Ε.Σ. Το όραμά του κατόρθωσε να το εφαρμόσει. Ο ίδιος καρπώνεται την υλοποίησή του μέσα από τις άοκνες ενέργειες και τις καινοτόμες ιδέες του. Όλοι οι άλλοι είμασταν συμπαραστάτες στο έργο του. Το πλάνο του για την δημιουργία ενός επιχειρηματικού πάρκου στο στρατόπεδο «Κολοκοτρώνης» με μεθοδικότητα, βρίσκεται προς πραγμάτωση και σαφώς αποτελεί ένα δικό του επίτευγμα!

Η απολύτως επιτυχημένη πορεία του, είναι βέβαιο ότι ανεβάζει τις προσδοκίες για την διαδοχή του. Το έργο του θα αποτελέσει το έναυσμα για μελλοντικές συντονισμένες ενέργειες, που θα δώσουν προοπτικές για μεγαλύτερη ευμάρεια στον τόπο μας.

Προσωπικά εύχομαι, στον φίλο μου Χρήστο Μέγκλα «ότι το καλύτερο και πάντα επιτυχίες», ευχόμενος επίσης η ενασχόληση του με τα κοινά του Νομού Σερρών να παραμείνει αδιάκοπη και η πολυσχιδής και η προσφορά του να συνεχιστεί.

 

Με εκτίμηση

Φώτιος Δομουχτσίδης

Δήμαρχος Σιντικής

 
  

Σχετικά Άρθρα