Αρχική Πολιτική ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

από an

   Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου σύσκεψη  στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής με την  παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και των τεχνικών συμβούλων του Υπουργείου Υποδομών.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων  της Π.Κ. Μακεδονίας κ.Πάρις Μπίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ .Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών κ. Αλέξανδρος Χαλκίοπουλος ,οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Νυχτοπάτης και κ. Σπύρος Μισιρλής  και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Καρίπογλου.

«Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις διαδικασίες» ανέφερε ο κ.Καραμανλής στη δήλωση του ο οποίος τόνισε και  την πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Σερρών  .

 Η παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. για τη δρομολόγηση του έργου ήταν  καταλυτική 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Π.Κ.Μακεδονίας κ. Πάρις Μπίλιας  είπε πως το έργο θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 8.000.000 ευρώ, που θα κατασκευασθεί μέσω ΣΔΙΤ και θα διευκολύνει την ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης , βελτιώνοντας καθοριστικά τις συνθήκες εργασίας δικαστικών λειτουργών, δικαστικών υπαλλήλων, νομικών αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών του συνόλου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα