Αρχική Πολιτική Και γιατί διαδήλωσαν σήμερα οι αριστεροδεξιοκεντρώοι εργαζόμενοι??

Και γιατί διαδήλωσαν σήμερα οι αριστεροδεξιοκεντρώοι εργαζόμενοι??

από an

Εντυπωσιακή η σημερινή διαδήλωση.

Πρωτοφανής θα μπορούσε να πει κανείς λόγω της χαλαρότητας των προηγούμενων ετών αλλά και των ειδικών υγειονομικών συνθηκών- απαγορεύσεων  που έχουν επιβληθεί!!!

Και γιατί διαδήλωσαν σήμερα οι αριστεροδεξιοκεντρώοι εργαζόμενοι??

Τι τους έσπρωξε να κατέβουν στο δρόμο και να διαδηλώσουν???

Σίγουρα δεν ήταν η κοινή τους ιδεολογική   ταυτότητα γιατί συμμετείχαν εργαζόμενοι όλων των παρατάξεων και των ιδεολογικών αποχρώσεων.

Αυτό που τους ένωσε είναι ο Νόμος του  Κωστή Χατζηδάκη!!!

Και τι ΚΑΚΟ κάνει αυτό το νομοσχέδιο, σύμφωνα πάντα με τους εργαζόμενους???

 ΣΥΜΦΩΝΑ με τους εργαζόμενους ,αυτό το νομοσχέδιο  επιδιώκει να ολοκληρώσει το έγκλημα και να παραδώσει αλυσοδεμένη την εργατική τάξη στους μονοπωλιακούς ομίλους. Παραδίδει το 8ωρο, το δικαίωμα στην απεργία, την κυριακάτικη αργία, το πενθήμερο και το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση, καθώς και τα άλλα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που κανένας δεν  χάρισε στην εργατική τάξη.

Το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θεωρεί ότι ψήφιση του Νομοσχεδίου Χατζηδάκη συνιστά ΘΕΣΜΙΚΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ.

Το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ  θεωρεί ότι πάμε πίσω , ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου θα μας οδηγήσει  πέραν των άλλων και σε κατάργηση του Συνταγματικού Δικαιώματος της Απεργίας διευρύνοντας  την ήδη υφιστάμενη νομική και πραγματική ανισότητα στις εργασιακές σχέσεις!!

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

                     ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ   &   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210 ΤΗΛ: 213 2156114 –  FAX 210 88 41 529 Τ.Κ. 101. 71 – e- mail: [email protected]  –

Ας δουν λοιπόν με μεγαλύτερη προσοχή οι Κυβερνητικοί Βουλευτές τα θέματα του νομοσχεδίου γιατί σε συνδυασμό μετην αύξηση των αντικειμενικών αξιών, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας , την δυσμενή κορονο-οικονομική πραγματικότητα και πιθανώς  με την συμφωνία των Πρεσπών ,ίσως βρεθούν προ εκπλήξεων.

 

 

 

 

 

 
  

Σχετικά Άρθρα