Αρχική Τοπικά Η ΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ Β.ΤΕΡΖΗ ΣΤΟΝ Γ. ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ

Η ΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ Β.ΤΕΡΖΗ ΣΤΟΝ Γ. ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ

από an

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΡΖΗ  

Γνωρίζοντας το ποιόν και το χαρακτήρα του Αντιδημάρχου Έργων, αντιλαμβάνομαι πως το ύφος του κειμένου είναι μάλλον προϊόν υποδείξεων ή και παραγγελίας. Παρόλα αυτά, ως παλιός αθλητής πετοσφαίρισης (volley), χαίρομαι για την ωραία πάσα και απαντώ σε πρώτο χρόνο.

Κύριε Αντιδήμαρχε,

1) Απαντήσατε μόνο για την ανάθεση των φωτιστικών σωμάτων με ηλεκτρονικό διαγωνισμό, αλλά επιμελώς δεν απαντάτε, οπότε αποδέχεστε, τις άλλες 8 απευθείας αναθέσεις, ύψος 150.000 που έγιναν σε γραφεία εκτός Σερρών.

2) Δεν απαντάτε επίσης στην έλλειψη ή όχι επικοινωνίας με τις τέσσερεις μεγάλες, Σερραϊκές κατασκευαστικές εταιρίες, για την κατάθεση ενδιαφέροντος και προσφορών, για τη συντήρηση της γέφυρας του «Τσέλιου». Έργο απευθείας ανάθεσης 371.898,01 ευρώ.

3) Δεν απαντάτε τέλος για τον αν γνωρίζατε για την απουσία, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Έγκρισης Απαλλαγής περιβαλλοντικής αδειοδότησης, όταν ανακοινώνατε δημόσια, ως Αντιδήμαρχος, πως θα δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα τη μια Μάρτιο, την άλλη Απρίλιο και την άλλη Μάιο

4) Φυσικά και ενημέρωνα, έλεγα την άποψη, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις μου ως μέλος της παράταξης Αγγελίδη. Δε νομίζω να περιμένατε πως επικοινωνούσαμε μεταξύ μας με Δ.Τ για να τα γνωστοποιώ στην κοινωνία. Και εσείς όμως θα πρέπει να παραδεχτείτε πως και στο γραφείο σας επισκέφτηκα και τηλέφωνο σας πήρα για τρέχοντα θέματα του Δήμου και ιδιωτικά και δημόσια σας ευχαρίστησα και σας συνεχάρη για επίλυση θεμάτων. Επιπλέον χωρίς να κατείχα 5 χρόνια έμμισθη θέση ή Αντιδημαρχεία, θα βρείτε την υπογραφή μου σε πάρα πολλά θέματα υποδομής αρμοδιότητας μου, στα οποία δόθηκε οριστική λύση. Παράδειγμα μικρό, τα Πιστοποιητικά Πυρασφάλειας των σχολικών γυμναστηρίων και του Υπογείου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

5) Η διαχείριση των ξενώνων της «Χρυσοπηγής» δεν ήταν αρμοδιότητα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Οι φορείς που χρησιμοποιούσαν τους ξενώνες έκαναν αίτηση απευθείας στον Δήμο Σερρών. Η αναφορά σας στην «Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση» αφορά τον ανάδοχο της εκδήλωσης, ο οποίος με την υπογραφή της σύμβασης, κατόπιν Διακήρυξης Δημόσιου Πρόχειρου Διαγωνισμού, αναλάμβανε εξολοκλήρου όλα τα διαδικαστικά, τεχνικά και οικονομικά δεδομένα για την υλοποίηση του έργου. Η Κ.Ε.Δ.Η.Σ. δεν εμπλέκονταν πουθενά.

Με ξεπερνά ο υπαινιγμός σας, πως ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με μεταπτυχιακές σπουδές και επιμορφώσεις και ύστερα από 34 χρόνια στο χώρο του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού, με περισσότερες από 80 εισηγήσεις σε σεμινάρια και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκατοντάδες συμμετοχές σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, περίμενα τον Δήμο και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ για να κάνω Δημόσιες σχέσεις. «Βλέπετε εγώ πριν δεν έπαιζα τάβλι». Ούτε και εσείς βέβαια περιμένατε να αναδειχτείτε στην κοινωνία γεμίζοντας το προσωπικό σας προφίλ στο F.B με ζαρντινιέρες, παγκάκια, πλάκες πεζοδρομίου και κάγκελα!!!

Σε αντικατάσταση του λάθους για το διαγωνισμό και την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων συνολικής αξίας 49.000,00+Φ.Π.Α. (Θεσσαλονίκη), προσθέτω και άλλες απευθείας αναθέσεις εκτός Σερρών, αντίστοιχα μεγαλύτερου συνολικού ποσού.

1) Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, προϋπολογισμού 23.131,60€ με ΦΠΑ, (Θεσσαλονίκη).

2) Συντήρηση – Υποστήριξη Λογισμικού και Εξοπλισμού e- Health στο Κοινωνικό Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Σερρών και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη Ηλικιωμένων, 17.800+ΦΠΑ (Θεσσαλονίκη).

3) Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αξιολόγησης του Δυναμικού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Δήμου Σερρών και Σχεδιασμού – Οργάνωσης Επιχειρησιακού Σχεδίου Αξιοποίησης του, 18.050+ΦΠΑ (Θεσσαλονίκη).

Όντος Κρίμα…

Με τιμή

Βασίλης Τερζής

 
  

Σχετικά Άρθρα