Αρχική Αθλητικά ΕΠΣ Σερρών : Στις δικαστικές αίθουσες η συνέχεια του σήριαλ των εκλογών

ΕΠΣ Σερρών : Στις δικαστικές αίθουσες η συνέχεια του σήριαλ των εκλογών

από an

Στις δικαστικές αίθουσες πιθανότατα  θα συνεχιστει το σήριαλ των συνεχόμενων αναβολών διαξαγωγης των εκλογών για το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών

 

ΕΠΣ Σερρών : Έκτακτο – Αναβλήθηκαν οι εκλογές 

Μετά την χθεσινη κατά πλειοψηφία αποφαση του ΔΣ .Με γραπτή της ανακοίνωση η παράταξη Κατσαβάκη καταγγέλει την απερχόμενη διοίκηση  για << συμπεριφορά τουλάχιστον ανήθικη >> που αποτελεί  << ξεκάθαρη υποβάθμιση του θεσμού της ενώσεως ποδοσφαιρικών σωματείων των Σερρών.>> .Ενω αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγης στην δικαιοσύνη καθώς όπως αναφέρεται
<< Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια>> 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες το απόγευμα την πρόθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σερρών να αναβάλει της εκλογές 6 ημέρες πριν την διεξαγωγή τους. Θα υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές αναβλήθηκαν δύο φορές έως σήμερα και προκηρύχθηκαν με ευθύνη της σημερινής διοίκησης για τις 30 Ιουνίου 2021.

Είναι άξια απορίας η ως άνω μεταστροφή, καθώς την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στα γραφεία της ΕΠΣ μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, μας ενημέρωνε ο σημερινός πρόεδρος ότι θα τις επικύρωνε με απόφαση διοικητικού συμβουλίου στις 25 Ιουνίου 2021.

Ως διά μαγείας στις 24-6-2021 εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των μελών του ΔΣ πρόσκληση με θέμα την αναβολή των εκλογών με πρόσχημα την αίτηση στο παρά πέντε 10 σωματείων. Άραγε ποια είναι η αιτία αλλαγής της στάσης της ΕΠΣ Σερρών 6 ημέρες πριν τις εκλογές; Γιατί ζητά από τα σωματεία που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου να καταθέσουν αίτηση για αναβολή των εκλογών; Μήπως το γεγονός ότι οι υποψηφιότητες που κατέθεσε η παράταξή μας είναι τέτοιες σε αριθμό που καταδεικνύουν μία σίγουρη νίκη για μας και η σημερινή διοίκηση προσπαθεί με κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο να αναβάλει τις εκλογές;

Με βεβαιότητα η ως άνω στάση αποτελεί συμπεριφορά τουλάχιστον ανήθικη και ουσιαστικά αποδεικνύει τη σύγκρουση συμφερόντων, καθώς η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να χειραγωγήσει την εκλογική διαδικασία κατά το πως την συμφέρει. Είναι βέβαιο ότι η ως άνω συμπεριφορά αποτελεί από την πλευρά της σημερινής διοίκησης μία ξεκάθαρη υποβάθμιση του θεσμού της ενώσεως ποδοσφαιρικών σωματείων των Σερρών.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις εκλογές του σημαντικότερου θεσμού του σερραϊκού ποδοσφαίρου έχοντας ως μοναδικό σκοπό την παραμονή του στην καρέκλα.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια με γνώμονα το καλό των σωματείων του Νομού Σερρών και το καλό του σερραϊκού ποδοσφαίρου.

https://serresbomb.blogspot.com/2021/06/blog-post_451.html

 
  

Σχετικά Άρθρα