Αρχική Τοπικά ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: «ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ – ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» – Βίντεο

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: «ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ – ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» – Βίντεο

από an

Μπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά, αλλά δεν μπορούμε να σβήσουμε τις τραγικές συνέπειές της. Γι’ αυτό, δεν παίζουμε με τη φωτιά – γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας ενημερωτικής καμπάνιας της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο.

Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύει τις συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς, τα λάθη που κάνουμε συνήθως, όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών ή η ρίψη αναμμένων τσιγάρων. Όταν αφήνουμε σκουπίδια στο δάσος, όταν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές, τότε ο κίνδυνος να προκαλέσουμε πυρκαγιά, με τραγικές πολλές φορές συνέπειες, είναι τεράστιος.

Η καμπάνια μας θυμίζει το αυτονόητο – ότι όλοι μας είναι απολύτως απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, ότι αυτά τα λάθη μπορούμε να τα αποφύγουμε. Για να προστατεύσουμε τους γύρω μας, το σπίτι μας, το δάσος, το περιβάλλον, τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ετικέτες: 

 
  

Σχετικά Άρθρα