Αρχική Τοπικά Αξιολόγηση των μαθητικών έργων του διαγωνισμού ζωγραφικής, διηγήματος και βιογραφίας, με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αξιολόγηση των μαθητικών έργων του διαγωνισμού ζωγραφικής, διηγήματος και βιογραφίας, με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

από an

Στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουν στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου τον έμπειρο και καταξιωμένο εικαστικό Βασίλη Βαφειάδη, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σουλτάνα Ρόδη, στο πλαίσιο της αξιολόγησης των έργων ζωγραφικής, τα οποία φιλοτεχνήθηκαν από τους μαθητές του Δήμου και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ του Δήμου Σιντικής με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Τα έργα των ταλαντούχων μαθητών, αξιολογήθηκαν  με ιδιαίτερη προσοχή και οι εκτιμήσεις της επιτροπής, η οποία απαρτίζεται επίσης και από τον Αρχιτέκτονα Εσωτερικών χώρων ,Μιχάλη Μιχαλόπουλο , θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία αξιολόγησης  των καλύτερων βιογραφιών των σπουδαιότερων προσωπικοτήτων της Επαναστάσεως όπως επίσης και των διηγημάτων που κατάφεραν να επιμεληθούν και να στείλουν οι μικροί μας φίλοι και τα οποία θα εκτιμηθούν από τους Φιλολόγους Ανέστη Ακριτίδη και Κατερίνα Γεωργιάδου.

Συνολικά, πάνω από 100 έργα συλλέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τους δασκάλους των σχολείων του Δήμου τα οποία και δόθηκαν στην επιτροπή προς αξιολόγηση. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το επόμενο Σάββατο 26/06 στην εκδήλωση Ζωγραφικής- Διηγήματος- Βιογραφίας  την οποία και διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής  με ώρα έναρξης τις 19:30μμ στην πλατεία του Σιδηροκάστρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα καλύτερα έργα  θα βραβευθούν με τα εξής έπαθλα :  Ποδήλατα, 3 Ηλεκτρικά Πατίνια και  20 Ιστορικά Βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 
  

Σχετικά Άρθρα