Αρχική Ψυχαγωγία 5η Μουσικοακουστική παραδοσιακή βραδιά στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

5η Μουσικοακουστική παραδοσιακή βραδιά στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

από an

Μετά από ένα και πλέον χρόνο χωρίς παραδοσιακά γλέντια, εκδηλώσεις, παιδικό φεστιβάλ, μαθήματα χορού, και τόσα άλλα, ήρθε η στιγμή έστω και με πολύ διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο να πραγματοποιήσουμε την εξ’ αναβολής 5η Μουσικό-ακουστική παραδοσιακή βραδιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα “Ελευθέρια” της πόλης μας σε συνδιοργάνωση με την Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ και το Δήμο Σιντικής!

Θα γλεντήσουμε με πολύ διαφορετικό τρόπο, χωρίς χορό (το χορό τον έχουμε ούτως ή άλλως μέσα μας και θα τον κρατήσουμε μέσα μας) και χωρίς συνωστισμό, καθιστοί και με αποστάσεις, αλλά με πλούσιο μουσικό-παραδοσιακό ρεπερτόριο με ακούσματα από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της πατρίδας μας, που θα απολαύσουμε από το μουσικό σχήμα «Εμπειροτέχνες» & φιλική συμμετοχή Στράτος Πασόπουλος! Σας προσκαλούμε λοιπόν την Παρασκευή 25/6 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου …!

Η τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων θα γίνει κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα