Αρχική Κοινωνικά Θετική στον κορωνοϊό μία ημέρα πριν εμβολιαστεί η Φωτεινή Αραμπατζή!

Θετική στον κορωνοϊό μία ημέρα πριν εμβολιαστεί η Φωτεινή Αραμπατζή!

από user1

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η Σερραία υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Φωτεινή Αραμπατζή.

Το ανακοίνωσε η ίδια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναμένεται να υποβληθούν αύριο σε τεστ, ενώ θα γίνει και απολύμανση του κτηρίου, όπως ενημερώνει η κ. Αραμπατζή.

Τέλος, η υφυπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Περίμενα με ανυπομονησία την αυριανή ημέρα καθώς το απόγευμα είχε έρθει η σειρά μου, να εμβολιαστώ…
Όμως, λογάριαζα χωρίς τον…κορωνοϊό, που με «επισκέφθηκε» στο παρά 5, παρά το ότι τηρούσα με σχολαστικότητα και αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Θετικό λοιπόν το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, στο οποίο υποβλήθηκα την Τρίτη 11 Μαΐου, κατά τα επαναλαμβανόμενα τεστ, που έκανα όλο αυτόν τον καιρό, προκειμένου να προφυλάξω τον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου, τους γύρω μου, την οικογένειά μου.

Την ίδια στιγμή το rapid test της Τρίτης ήταν αρνητικό, όπως και το σημερινό, στο οποίο επαναυποβλήθηκα αμέσως μετά την ενημέρωση που είχα. Περιμένω το αποτέλεσμα του σημερινού δεύτερου μοριακού.
Προς το παρόν δεν έχω συμπτώματα, παραμένω σπίτι μου ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο.

-Ενημερώθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τα τελευταία 24ωρα.

-Οι συνεργάτες στο γραφείο μου θα υποβληθούν αύριο σε τεστ και θα γίνει η σχετική απολύμανση του κτηρίου του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κλείνοντας θέλω να σας παρακαλέσω να εμβολιαστείτε όλοι!

«Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο εμβόλιο!» Όλοι μαζί πρέπει να χτίσουμε το τείχος ανοσίας για το δρόμο προς την #ελευθερία!“.

 
  

Σχετικά Άρθρα