Αρχική Πολιτική Απάντηση της σερραϊκής εταιρείας για την προμήθεια των γαντιών από την ΟΣΥ

Απάντηση της σερραϊκής εταιρείας για την προμήθεια των γαντιών από την ΟΣΥ

από user1
Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα που αφορά την προμήθεια γαντιών από την ΟΣΥ δίνει η εταιρεία “Σεμελίδης και Σία Ο.Ε.” στην επίσημη σελίδα της στο facebook
Διαβάστε παρακάτω την απάντηση της εταιρείας:
“Με έκπληξη και λύπη διαβάσαμε όσα ψευδή και συκοφαντικά αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα thefaq.gr και αναδημοσιεύθηκαν τόσο από άλλα μέσα ενημέρωσης και ιστοσελίδες, όσο και από πολιτικά πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς οποιονδήποτε επιχειρεί να θίξει την επιχειρηματική φήμη της εταιρίας μας, υιοθετώντας και αναπαράγοντας το εν λόγω δημοσίευμα, σας ενημερώνουμε ότι:
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας μέσων ατομικής προστασίας ήδη ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 και όχι όπως αναληθώς αναφέρεται στο δημοσίευμα από τον Φεβρουάριο 2021. Η εταιρία μας συνεχίζει να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς έχοντας άλλες 15 δραστηριότητες (εμπορία μέσων ατομικής προστασίας, εκμετάλλευση και μίσθωση χώρων στάθμευσης, εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών, αγορά – ανακαίνιση και πώληση κατοικιών κλπ)!!!!!!!
Η εταιρία μας συμμετέχει σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του Δημοσίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Υπουργείο Παιδείας, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας, Υπουργείο Δημοσίας Τάξης κλπ. Μοναδικό κριτήριο ανάθεσης ή μη στην εταιρία μας των υπό προμήθεια προϊόντων, αποτελεί η οικονομικότερη (έναντι των συνυποψηφίων μας στον εκάστοτε διαγωνισμό) ηλεκτρονική προσφορά και η ποιότητα των προϊόντων μας, οι δε, διαδικασίες είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ και ΝΟΜΙΜΕΣ και ως τέτοιες αναρτώνται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!!
Κατόπιν αυτών δηλώνουμε ότι η εταιρία μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της έναντι οποιουδήποτε υιοθετεί, αναπαράγει, αναδημοσιεύει ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά γεγονότα – δημοσιεύματα – ισχυρισμούς σε βάρος της, με σκοπό να πλήξει την επιχειρηματική φήμη και αξιοπιστία της εταιρίας.”

 
  

Σχετικά Άρθρα