Αρχική Πολιτική Φοβερές καταγγελίες από πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…

Φοβερές καταγγελίες από πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…

από user1

Δεν είναι δυνατόν να μην αναφέρουμε τις δηλώσεις του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, που πυροδοτούν περισσότερο το εμφυλιοπολεμικό κλίμα μεταξύ των κομμάτων Εξουσίας! Καθώς σχολίασε τα βίαια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με ονοματεπώνυμα σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης (twitter):  

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν μέλη από Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά… Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν τη σημερινή… Γι΄ αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα, όπως σήμερα. Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα λόγω Covid19 (όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα). Αίσχος… Ντροπή σας…»!     

Αλλά ο κ. Παναγούλης έδωσε συνέχεια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«…μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα για να μαζευτούν το βράδυ (της Τρίτης) στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρήσει… Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού. Τα ανεβασμένα κρούσματα οφείλονται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον Κουφοντίνα είτε για άλλα θέματα… Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση»! 

Πράγματι οι παραπάνω είναι φοβερές καταγγελίες κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και είναι δεδομένο ότι θα πυροδοτήσουν περαιτέρω το εμφυοπολεμικό κλίμα των ημερών! 

Όμως είναι υποχρέωση της ελληνικής δικαιοσύνης να ερευνήσει σε βάθος και αυτές τις φοβερές καταγγελίες, ενός πρώην Βουλευτή επί σειρά ετών!  

 

 

 

 
  

Σχετικά Άρθρα