Αρχική Ψυχαγωγία ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ YOUTUBE

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ YOUTUBE

από user1

Ένας χρόνος λειτουργίας κλείνει σήμερα για το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο YouTube το οποίο μετρά ήδη 42.795 προβολές μέχρι τώρα.  Πάνω από 100 βίντεο, μουσικές βραδιές, παρουσιάσεις, αφιερωματικές εκδηλώσεις, μαθήματα κλασσικής παιδείας, εορταστικές εκδηλώσεις, θέατρο, χορός, απόψεις καλλιτεχνών, stand up comedy, διαφημιστικά για την προώθηση των υγειονομικών μέτρων, παιδικό πρόγραμμα.

 

Η πανδημία του Covid19, ανέστειλε την λειτουργία των θεατρικών χώρων, όμως το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών δεν ανέστειλε την λειτουργία του ούτε μια μέρα, βρίσκοντας άμεσα νέους τρόπους επικοινωνίας με το κοινό και δίνοντας δυνατότητα εργασίας και δημιουργίας σε δεκάδες καλλιτέχνες.

 

Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα https://www.youtube.com/c/%CE%94%CE%B7%CE%A0%CE%B5%CE%98%CE%B5%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%A3%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82/videos

ώστε να ενημερώνεστε εγκαίρως για το μελλοντικό πρόγραμμα του θεάτρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους όσους εργάζονται στο θέατρο για τα μηνύματα συμπάθειας που λαμβάνουμε και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε.

 
  

Σχετικά Άρθρα