Αρχική Αθλητικά Υπέγραψε σήμερα ο Σ.Πέτσας τη βελτίωση γυμναστηρίων Κ.Ποροίων και Σιδηροκάστρου.

Υπέγραψε σήμερα ο Σ.Πέτσας τη βελτίωση γυμναστηρίων Κ.Ποροίων και Σιδηροκάστρου.

από user1
Ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή κύριος Χατζόπουλος με αντικείμενο θέματα υποβοήθησης δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Α’ και Β’ βαθμού) στην ανάπτυξη των βασικών υποδομών της χώρας επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να είναι παρόν στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης προσπάθειας για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σιντικής της ΠΕ Σερρών.
Σήμερα λοιπόν υπογράφθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Σ.Πέτσας η ένταξη του έργου «Βελτίωση υποδομών Κλειστών Γυμναστηρίων Σιδηροκάστρου και Κάτω Ποροΐων» του Δήμου Σιντικής συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 €.
Με το παρόν έργο θα γίνουν απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα (ΔΑΚ) του Σιδηροκάστρου και των Κάτω Ποροϊων σύμφωνα με την μελέτη που συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δημου στην οποία και προΐσταται ως Διευθυντής.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η «τροφή» του στη μέχρι σήμερα επαγγελματική του καριέρα και ήταν σήμερα μια ιδιαίτερη μέρα ακολουθώντας την ολοκλήρωση ακόμα μιας μελέτης για την κατασκευή αθλητικού κέντρου Αγκίστρου.

Αυτά έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Γιάννης Χατζόπουλος.
 
  

Σχετικά Άρθρα