Αρχική Ιατρικά Ο Κώστας Δαλαβέρας είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Σερρών

Ο Κώστας Δαλαβέρας είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Σερρών

από user1

Ο Κώστας Δαλαβέρας εκλέχτηκε στις εκλογές από τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο Σερρών και πλέον εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Έγραψε στο προφίλ του στο Facebook :

Στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, πήρα την απόφαση να βγω μπροστά και να διεκδικήσω την θέση στο Δ.Σ για την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων .
Έδωσα έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα κοιτάζοντας τους συναδέλφους στα μάτια με μοναδική υπόσχεση ότι ως μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου θα είμαι πάντα δίπλα τους στο δίκαιο και το σωστό .
Οι καιροί που διανύουμε τώρα όσο καμία άλλη φορά απαιτούν ομόνοια, ομοψυχία και κοινούς αγώνες για ένα καλύτερο Δημόσιο σύστημα υγείας προς όφελος των πολιτών και των εργαζομένων.
Στην προσπάθεια αυτή είχα την βοήθεια και την στήριξη της οικογένειας μου, φίλων, συναδέλφων και συνεργατών. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου στο γραφείο, για την ανοχή τους όλο αυτό το διάστημα . Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια ο καθένας με τον τρόπο του. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους . Ένα ευχαριστώ το οποίο αισθάνομαι ότι είναι πολύ λίγο για να περιγράψει τα συναισθήματα μου.
 
  

Σχετικά Άρθρα