Αρχική Ψυχαγωγία Φωτεινή: σκουφί βλέπω, γάντια βλέπω…Μάσκα ΔΕΝ Βλέπω!!!

Φωτεινή: σκουφί βλέπω, γάντια βλέπω…Μάσκα ΔΕΝ Βλέπω!!!

από user1
Καυστικό σχόλιο και ανάρτηση είδαμε στο Facebook από την Άννα Χατζηνικολάου για την ανάρτηση και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της η υφυπουργός μας Φωτεινή Αραμπατζή.
Η Σερραία υφυπουργός απολαμβάνει το χιόνι σαν παιδί !! Εμείς απολαμβάνουμε τα μέτρα !!
Υ.Γ. Σκουφί βλέπω , γάντια βλέπω , ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ !!!

Και μην ακούω δικαιολογίες. Όταν είσαι υπουργός της κυβέρνησης που επιβάλλει αυτά τα μέτρα, εσύ πρέπει πρώτη να δίνεις το παράδειγμα. Μήπως υπάρχει νόμος που λέει ότι “δεν φοράς μάσκα αν θες να βγεις φωτογραφία ή αν περπατάς μόνος σου έξω” και δεν τον ξέρουμε; όσο για το μόνη , δηλαδή τη φώτο ποιος την έβγαλε?? κάποιος αόρατος ή περαστικός; ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας … χθες πήγε πολύς κόσμος στην κοιλάδα … δεν ήταν μόνη της .
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015023648094

Όταν οι πολίτες απολαμβάνουν τα μέτρα η Σερραία Υφυπουργός απολαμβάνει το χιόνι!!!
Και δεν λέω καλό το χιόνι και ο καθαρός αέρας, αλλά μέχρι χθες κλαίγαμε για τους συμπολίτες μας που πεθαίνουν…τώρα ποζάρουμε αμέριμνοι σαν να λύθηκαν όλα τα προβλήματα?
Θα πρέπει να θυμίσει κάποιος στην Υφυπουργό ότι δεν είναι πλέον στην εφηβεία και ότι ο Σερραικός λαός την εξέλεξε για να δείχνει την αντίστοιχη σοβαρότητα
Σκουφί βλέπω, γάντια βλέπω αλλά ΜΑΣΚΑ δεν βλέπω όπως λέει και η γνωστή Αννούλα!! Χωρίς μάσκα ενώ τα πρόστιμα πέφτουν βροχή σε όσους δεν φοράνε….και μην μου πείτε ότι έστειλε μετακίνηση 6 για ελαφριά άσκηση…
Δάσκαλε που δίδασκες…
 
  

Σχετικά Άρθρα