Αρχική Ιατρικά Θετικοί στον covid-19 ο γιος του Τσίπρα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου!

Θετικοί στον covid-19 ο γιος του Τσίπρα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου!

από user1

Θετικός βρέθηκε ο ένας από τους γιους του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ελλάδας κύριος Εξαδάκτυλος!

Η ανάρτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.

Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε περαστικά καθώς και αρκετοί ακόμα πολιτικοί.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον κορoνοϊό, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος έχει ήπια συμπτώματα ενώ θα τηρηθεί το σχετικό πρωτόκολλο που προβλέπει κατ’ οίκον καραντίνα.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα