Αρχική Τοπικά Νέα Δημοκρατία – Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών

Νέα Δημοκρατία – Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών

από user1
Δεν μας εκπλήσσει η ανάρτηση του βουλευτή του Σύριζα Σερρών κ Λευτέρη Αβραμάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης . Με την οποία επιτίθεται τόσο στην κομματική οργάνωση όσο και σε υπουργούς και βουλευτές του κόμματος της ΝΔ .
Ο κατά την επίσημη κομματική εφημερίδα του Σύριζα Αυγή ( https://www.avgi.gr/…/331601_kati-pio-eilikrines… ) ¨¨είδα κόσμο και πήγα να χαιρετίσω ¨¨. Ακόμη μια φορά ¨΄συλλαμβάνεται ¨¨ αδιάβαστος . Δεν είναι βέβαια η πρώτη και δυστυχώς ούτε η τελευταία . Καθώς στους 18 μήνες της κοινοβουλευτικής του θητείας οι πολιτικές του γκάφες τείνουν να γίνουν καθημερινές και συνηθισμένες . Να θυμηθούμε την αθλιότητα σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου την οποία όταν την ανακάλυψε δεν βρήκε το πολιτικό θάρρος να ζητήσει ούτε ένα συγνώμη ??.Να θυμηθούμε την προ ημερών ανάρτηση του όταν υιοθετώντας ένα ψευδές βιντεο εκφράστηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς τόσο για τον πρωθυπουργό όσο και για υπουργούς και βουλευτές ?? . Επειδή λοιπόν ο κ Αβραμάκης είναι νέος ( και από μεταγραφη ) στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ίσως τότε που έλαβαν χώρα τα γεγονότα , απορροφημένος από την κομματική του δράση στο ΠΑΣΟΚ (του Γιώργου Παπανδρέου του λεφτά υπάρχουν ) να μην υπέπεσαν στην αντίληψη του.Του ¨¨αποκλύπτουμε ¨¨ οτι :

Τα τότε στελέχη του Σύριζα 1) Νίκος Μανιός 2) Χριστόφορος Παπαδόπουλος 3) Βένιος Αγγελόπουλος 4) Παναγιώτης Λάμπρρου και Δημήτρης Στρατούλης παραβρέθηκαν στην δίκη μελών της 17 Νοέμβρη καταθέτοντας ως μάρτυρες υπεράσπισης.
Η κ Βασιλη Λεβά με θητεία ως βουλευτής του κόμματος και μέλος της ΚΕ Σύριζα επισκεπτόταν τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές .
Μόλις προ τριών ημερών 15 στελέχη του Σύριζα ανάμεσα στους υπογράφοντες βρίσκονται επώνυμα και ενεργά στελέχη , όπως η πρώην βουλευτής Αννέτα Καββαδία, ο Πάνος Λάμπρου, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Μαρία Γιαννακάκη, ο Νίκος Μανιός κ.α. Κατέθεσαν κείμενο υπερ του αρχιεκτελεστή της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα .
Επομένως κ Αβραμάκη μάλλον η καταδίκη της τρομοκρατίας δεν εκφράζει το σύνολο των μελών και στελεχών του κόμματος στο οποίο βρήκατε πολιτική στέγη πρόσφατα .
Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών θα θυμίσουμε στον όψιμα εμφανιζόμενο στην πολιτική ζωή κ Αβραμάκη . Οτι ο ίδιος αν και πρώην υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος του κόμματος του Σύριζα .Το επίμαχο χρονικό διάστημα της ψήφισης της συμφωνίας παρέμεινε εκκωφαντικά σιωπηλός . Καθώς αντιλαμβανόμενος το πολιτικό κόστος προτίμησε να κρυφτεί . Αλήθεια ποια είναι η πολιτική του θέση για την Συμφωνία των Πρεσπών ????
Η συχνή από μέρους του χρήσης του όρου ακροδεξιός ( με την οποία χαρακτηρίζει άκριτα πολιτικούς του αντιπάλους ) ίσως είναι μια προσπάθεια να δίνει δείγματα κομματικής νομιμοφροσύνης στους συντρόφους του. Καθότι και ο ίδιος στο παρελθόν κατηγορήθηκε από την επίσημη εφημερίδα του Σύριζα Αυγή οτι συμμετέχει σε εκδηλώσεις μίσους που διοργανώνουν ακροδεξιά στοιχεία .
Κλείνοντας θα καλέσουμε τον βουλευτή κ Αβραμάκη στο μέλλον να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του .Γιατί σε αυτόν τον τόπο όλοι γνωριζόμαστε και η πολιτική διαδρομή του καθενός είναι γνωστή .
Έκτος και αν ο Πολιτικά ¨¨όψιμος Συριζαίικος Γενιτσαρισμός ¨¨ του εντάσσεται στην προσπάθεια του να χαϊδέψει τα αυτιά του σκληρού κομματικού πυρήνα . Καθώς η μάχη για την βουλευτική έδρα των Σερρών στις επόμενες εκλογές θα είναι ιδιαίτερα σκληρή . Και την ώρα που το κόμμα φυλλορροεί από ψηφοφόρους θα μετρήσει ποιος είναι ποιο πολύ Σύριζα
 
  

Σχετικά Άρθρα